Skip to Content

„Извън пътя“ - официална премиера на филма на Николай Волев

Дата на събитието: 
Ср, 28/03/2018 - 19:00 - 21:00

Имаме удоволствието да ви поканим на официалната премиера на "Извън пътя" - първия изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев! След 16 години пауза бащата на "Да обичаш на инат", "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита" се завръща на големия екран.

Филмът разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.Официалната премиера ще се състои на 28 март точно в 19:00 ч. в кино "Люмиер Лидл".Ще се срещнете на живо с Николай Волев - сценарист, режисьор и продуцент на филма, както и с актьорите Деян Донков, Аня Пенчева, Сали Ибрахим, Калин Сърменов.
Всички заедно ще се пренесем в духа на филма с музика на живо - китара, контрабас и акордеона на неповторимия Нено Илиев!Разбира се, ще завършим вечерта с чаша вино и разговор в отбрана компания.Партньори